Inzicht en lichtheid in je leven

Je gevoel helder laten spreken

Je hebt je leven op orde, maar toch loop je regelmatig vast in bepaalde keuzes die je maakt. Als je eerlijk bent tegen jezelf wil je heel graag verandering in je leven. Maar hoe?

Heel af en toe heb je opeens het idee dat je weet waar je heen wilt. Je voelt een ingeving, een helder moment. Maar dan komt er weer ruis van buiten, zoals goed bedoelde adviezen en je eigen gedachtes slaan op hol. Het leven neemt je weer over.

Ik help je om dat heldere gevoel naar voren te laten komen en dát te laten spreken.

Healing stone Jetta Oudemans

Contact met je intuïtie

Voelen wat echt belangrijk voor je is

Als spiritueel begeleider, help ik je om (meer) in contact te komen met je eigen intuïtie. We kijken waarin je vastloopt en waarom je de verandering die je graag wilt nog niet lukt. Op die manier krijg je inzicht in je leven en jouw spirituele groei. 

Vanuit daar creëer je meer ruimte en lichtheid in je leven.

"Ruimte voor mijn vragen"

“De sessie was fijn en verhelderend. Voor we begonnen vond ik het wel een beetje spannend, maar ik was vooral benieuwd hoe de sessie zou gaan. Jetta legde het allemaal heel ontspannen uit. Er was genoeg ruimte voor mijn vragen. Tijdens en na de sessie viel voor mij de puzzel op zijn plek.“

Louise uit Leeuwarden (36 jaar)

Gewoon dichtbij

Van jongs af aan was ik al nieuwsgierig naar energie. En dan bedoel ik niet de energie die uit een stopcontact komt, maar de energie, de uitstraling van mensen en hun omgeving. Ik was enorm geïnteresseerd en nieuwsgierig naar de spirituele kant van ons en van mij zelf.

In mijn tienerjaren ging ik al vaak naar de bieb , op zoek naar boeken over ons energetisch lichaam. En ik keek eindeloos in de boekenkast van de buurvrouw en bladerde daar in allerlei spirituele boeken. De teksten begreep ik niet zo, maar de plaatjes die er bij stonden fascineerden me enorm. Ik waande me in wereld die ik graag verder wilde ontdekken.

Toen ik 23 jaar was overleed mijn vader. Ik kreeg daarna op een andere manier contact met hem dan voor zijn overlijden.  Dat voelde als iets heel waardevols maar ik schrok er ook best wel van en had een boel vragen. Gelukkig legde iemand me uit dat ik niet gek werd, maar dat dit in de energetische wereld heel goed kan, alleen zit er best nog wel een taboe op.

Toen dacht ik oké, ik wil dit zélf meer gaan ontdekken en niet weer een boek lezen. Zo begon ik de verdieping van mijn spirituele ontdekkingstocht.

Bijna 10 jaar geleden schreef ik me in voor de opleiding “Intuïtieve Ontwikkeling” en daarna volgde er nog vele andere opleidingen.

Ik leerde in die jaren vooral hoe ik mijn eigen energie bij mezelf kon houden en hoe ik die energie kon gebruiken. Op die manier ontdekte ik hoe mijn energetische systeem met mij werkt en voor me werkt. Ik kon beter in contact met mezelf blijven en kwam er achter wat ik echt belangrijk vond in mijn leven.

De spirituele ontdekkingsreis waar ik naar op zoek was, bleek in mijn lichaam te zitten.

Gewoon heel dichtbij.

"Vertrouwen en rust"

“Ik zat op een onzeker pad toen ik een sessie aanvroeg bij Jetta. De sessie gaf me inzicht, in waar ik stond, dit gaf me steun. Het pad waarop ik sta is nog steeds onzeker, maar ik voel duidelijker waar ik naar toe wil. Dat geeft me vertrouwen en rust.

Stefan uit Sneek (47 jaar)

Helaas pindakaas

Toekomstvoorspellingen en kant-en-klare oplossingen heb ik niet voor je. Als die er wel waren dan viel er niks meer te ontdekken, was er niks meer om te leren, was er geen verwondering, geen verlangens en geen passie om ergens voor te gaan.

Een beetje uitdaging en drama in je leven hoef je niet uit de weg te gaan. Het kan je juist prikkelen om erachter te komen wat echt belangrijk voor je is en om daar naar toe te groeien.

Meer over mij

Mijn hele leven is één grote spirituele intuïtieve ontwikkeling. Zo leer ik een boel van mijn man en kinderen. Ze houden zo nu en dan een spiegel voor mijn neus, als ik denk het beter te weten voor hen dan zijzelf.

In de weekenden en vakanties zeil ik graag met mijn gezin op onze zeilboot. Dan overnachten we bij een onbewoond eilandje, daar maken we een vuurtje en smelten marshmallows.

Ik luister graag naar muziek van de Foo Fighters tot en met Fred Again. Vroeger speelde ik saxofoon en was ik veel te vinden op de muziekschool. Nu ga ik graag naar een concert of een festival. Een groep mensen dat samen muziek maakt en het publiek mee krijgt in hun verhaal, dat vind ik waanzinnig!

Eerst even kennis maken?

Als je vragen hebt of kennis wilt maken voordat we jouw sessie gaan starten: Stuur me een berichtje en dan neem ik contact met je op.