Over Jetta Oudemans

Energie heeft al van jongs af aan mijn interesse gehad. En dan bedoel ik niet de energie die uit een stopcontact komt, maar de energie van mensen en hun omgeving. Die energie ervaren we continu, bij alles wat we doen en meemaken. En dat beïnvloedt ons zowel fysiek als psychisch, of we ons daarvan bewust zijn of niet. Denk aan de sfeer in een ruimte wanneer je er binnen stapt, een sfeer die bepaalt of je je het liefst omdraait of blijmoedig doorloopt. Of denk aan de spreekwoordelijke ‘grauwsluier’ die om iemand heen kan hangen, waardoor je soms de behoefte hebt om door te lopen of juist om je betrokkenheid te tonen, afhankelijk van jouw energie. Jouw energie is als het ware ‘jouw stand van zaken’ op wezens-/zielsniveau.

Net zoals ons lichaam groeit en transformeert, groeit en transformeert ons wezen ook. Maar waarschuwt onze maag dat het tijd is voor voedsel, ons wezen doet dat subtieler en met meer variatie. Het is dan ook belangrijk dat we die signalen weten op te pikken, weten te interpreteren. Ik help mensen graag bij die bewustwording en bied ze handvatten om met zichzelf in gesprek te gaan, terug naar hun kern. Want uiteindelijk zijn zij zelf de enigen die kunnen veranderen wat niet (meer) bij hen past. Ik zie mijn energiewerk als spiritueel voedsel.

Kennismaken?

Als je nog vragen hebt of graag kennis wilt maken voordat we jouw unieke sessie starten, stuur me dan een berichtje. Ik maak graag een afspraak met je.