Healing: Een groot hallo naar jouw spiritueel wezen.

Een healing zorgt ervoor dat jouw energie weer helder wordt en stroomt. Je krijgt weer een duidelijker gevoel van jezelf.

Healing stone Jetta Oudemans

Een healing helpt om in contact met jezelf te komen

Een healing werkt op wezensniveau. Ik maak contact met jouw energetische lichaam en kijk vervolgens wat zich aandient, waar jij helderheid over wil. Maar ook wáár je healing nodig hebt. Misschien vraagt een plek in jouw lichaam aandacht, of een van de energiepunten (chakra’s). Beide geven informatie over hoe jij je werkelijk voelt.  

Hoe fijn is het dat jouw lichaam je vertelt hoe het met je is. Soms zijn we dat contact echter even kwijt. Dan kan een healing helpen om weer in contact met jezelf te komen, zodat je  weer naar jezelf kunt luisteren (en ernaar kunt handelen). Je wordt je weer bewust van jouw  eigen informatie die door je lichaam stroomt.

Heldere, stromende energie en helemaal in het nu.

Tijdens de healing kijk ik wat het is in jou dat aandacht nodig heeft, wat jouw behoefte is. Of wat losgelaten wil worden en wat ervoor in de plaats wilt komen. Ik voel waar het stroomt, waar het niet stroomt en waarom het ergens niet stroomt. De healing zorgt ervoor dat jouw energie weer helder wordt en stroomt, dat je in het ‘nu’ staat. Je maakt als het ware ruimte voor jouw energie, waardoor je je gegrond, in balans en gefocust voelt en je weer verder kunt.  

Healing hands Jetta oudemans
Rozenblad die lagen van een reading representeren

Voor wie en wanneer is een healing geschikt?

Je vraagt een healing aan wanneer je graag ondersteuning wil bij een bepaalde keuze of een verandering, als een algemeen steuntje in de rug of bij een genezingsproces in je leven. Een healing kan ook nodig zijn, bijvoorbeeld als je niet lekker in je vel zit, ergens in vastloopt en je daar verandering in wil. Samen kijken we waar jouw behoefte aan verandering ligt.

Maar je hoeft niet eerst in de kreukels te liggen voordat je een healing aanvraagt. Een healing schoont je energetische systeem op en dat is heel prettig en verruimend, ook voor jouw dagelijkse routine.

Hoe werkt een healing?

Een energetische healing vind live op een locatie of online plaats.

Maar een healing kan ook prima op afstand worden gegeven. Je hoeft alleen jouw voor- en achternaam op te geven met eventueel een specifieke vraag of aandachtspunt, waarna ik aan de slag ga. Ik schrijf het verhaal op dat zich ontvouwt en stuur je dat vervolgens per e-mail toe.

Als je een 1-op-1 reading boekt, zit daar aansluitend altijd een healing bij.

Boek nu een 1-op-1 Healing

Een healing sessie is fijn aan als je graag ondersteuning wilt op een bepaalde keuze, verandering of genezingsproces in je leven.

Healing  – €69

Healing op afstand – €49

Healing stone Jetta Oudemans